Now Reading
Kaip užmaskuoti natūralių ir dažytų plaukų kontrastą

Kaip užmaskuoti natūralių ir dažytų plaukų kontrastą

Kaip užmaskuoti natūralių ir dažytų plaukų kontrastą

Aš ketinu atsiauginti natūralius plaukus. Dažiau plaukus tamsiau ~3 metus (Garnier dažais). Palaipsniui jie man nutamsėjo ir buvo tamsiai tamsiai rudi, beveik juodi. Aš atsišviesinau juos milteliais, uždažiau, gavosi ryža spalva. Neiškentus po kelių mėnesių vėl uždažiau beveik juoda spalva . Taigi dabar dar šiek tiek pasiplovė ir plaukai yra tiesiog tamsiai rudi, o natūrali yra vidutinio tamsumo pilkšvai ruda. Jau ataugę 1cm natūralių plaukų.

Gal galėtumėte patarti, ką daryti, kad sumažinti kontrastą? Kol kas jis nėra ryškus, todėl nieko nedarau, bet kai ataugs daugiau, kontrastas tarp dažytų ir nuaugusių, manau, bus pakankamai ryškus.

Gal reikėtų padažyti šviesenės spalvos nuplaunamais balzamais? Ar pašviesintų dažytus plaukus? Ir gal dar galite ką nors patarti, kad tas kontrastas būtų kuo mažiau pastebimas?

Jolita

Kadangi plaukai jau buvo prieš tai pašviesinti, tai nerekomenduočiau jų dar kartą alinti ir sausinti šviesinančiais dažais ar šviesiomis sruogomis. Rekomenduočiau ataugančią plaukų dalį pradėti dažyti vienu tonu šviesesne ruda spalva už visų plaukų spalvą, kad kontrastas būtų mažiau pastebimas, o kas trečia ar ketvirtą dažymą pereiti prie dar vienu tonu šviesesnės plaukų spalvos. Taip kontrastas tarp natūralių ir dažytų plaukų švelnės ir palaipsniui atsiauginsite sveikus, šviesesnės plaukų spalvos plaukus. Sėkmės!

Turite klausimų? Reikia patarimų? Rašykite [email protected]

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top